top of page

Obuka neplivača 10-11 2014

Završili smo sa još jednom obukom neplivača. Obuka je trajala 2 mjeseca (02.10.-02.12.2014.), po dva puta tjedno sa satom u trajanju od 45 minuta. U obuci je sudjelovalo jedanaestoro djece od čega 3 djevojčice i 8 dječaka. Program je koncipiran tako da ga mogu pratiti svi -od 4 godine i stariji. Cilj obuke neplivača je pripremiti dijete za samostalan i bezbjedan boravak u vodi ne inzistirajući na plivačkoj tehnici.

Program se sastojao od: testiranja inicijalnog stanja, rada na suhom, igara u vodi, disanja, plutanja na trbuhu i leđima, klizanja na vodi, skakanja na noge i glavu, plovnosti u statičkom i dinamičnom položaju, te završnog testiranja koje je održano 02.12.2014. zadnji dan obuke.

Svi sudionici obuke su se oslobodili straha od vode, a neki i naučili plivati te na završnom natjecanju čak isplivali cijeli bazeno od 25 metara. Ovom prilikom bi se kao trenerica željela zahvaliti svim mojim malim i onim malo većim plivačima, te njihovim roditeljima koji su svojim angažmanom puno pomogli i omogućili da se i ova obuka uspješno završi. Nadam se da će svi sudionici nastaviti sa plivanjem i usavršavati se u našem klubu, jer bi bila velika šteta da ne nadograđuju stečeno znanje.

Trenerica Novak Sanda

Istaknute obavijesti
Nedavne obavijesti
Follow Us
No tags yet.
Arhiva
Pretraži po oznakama:
  • Facebook Basic Square
bottom of page